image
28.03.2024.

Stanovi Beograd na vodi - Živite život sa pet zvezdica!

Stanovi Beograd na vodi su sinonim za luksuz na tržištu nekretnina.

Smešten na ušću dve velike reke, Save i Dunava, tačnije na mestu spajanja Panonske nizije i Balkanskog poluostrva, Beograd na vodi je jedinstven kvart.

Drugi po veličini projekat ovog tipa u Evropi može se pohvaliti impozantnim dizajnom koji nikog ne ostavlja ravnodušnim. Centralno mesto zauzima Kula Beograd koja je postala simbol prestonice. Na visini od 168 m ovog monumentalnog zdanja ogledaju se reke i panorama grada. Dok su oko nje koncepirani najlepši stambeni i poslovni objekti. Svojom arhitekturom prefinjenih linija i enterijerima koje krasi raskoš najvišeg nivoa doneli su duh čuvenih metropola.

Imajući ovo u vidu ne čudi što su stanovi Beograd na vodi najpoželjnija investicija u nekretnine u 2024. godini.

Prestižni životni stil

Atraktivna lokacija, kvalitetna gradnja i završna obrada, neverovatan pogled, blizina prodavnica, kafića i restorana, glavnih gradskih dešavanja - najbolji su opis nekretnina u ovom kompleksu.

Međutim, stanovi Beograd na vodi nude mnogo više. Stvoreni po najvišim stambenim standardima, donose viši nivo života. Svaki detalj u stanu, bez obzira da li je u pitanju standarne kvadrature, dupleks ili penthaus, pažljivo je osmišljen tako da doprinesi kvalitetu stanovanja. Ujedno, čini da celokupni izgled odiše otmenom elegancijom.

Živeti u jednom od ovih stanova, zaista, predstavlja prestiž. Spajajući estetiku sa funckionalnošću uživaćete u višoj klasi komfora. Ona uključuje ne samo besprekoran dizajn, već i niz pametnih funkcija, izuzetnu sigurnost i službu za održavanje uvek dostupnu.

Beograd na vodi se izdvaja i savršeno uređenim prostorima između objekata. Bilo da želite da provedete dan sa porodicom na otvorenom ili u tišini popijete prvu jutarnju kafu - zelene oaze daće vam osećaj da ste daleko od gradske buke, koja se zapravo odvija u neposrednoj blizini.

Novi stanovi Beograd na vodi

Beograd na vodi obuhvata 27 stambenih zgrada, što je ukupno 7.000 stanova. Zgrade se grade u etapama. Nakon Aurore, Parka, Metropolitana, Terracese, Arcadije svoje stanare sada čeka i BW Bella. Nalazi se u blizini Kule Beograd, Sava Promenade, Galerije i nove luksuzne pešačke zone.

Karakteriše je moderni izgled u talastom stilu. Unikatna forma savršeno se upotpunjuje sa arhitekturom Kule. Zahvaljujući ovakvom dizajnu donosi obilje svetlosti, ali i zadivljujući pogled. Naime, ovi stanovi Beograd na vodi sa jedne strane pružaju pogled na Kulu Beograd i reku Savu, dok sa druge vidik ide ka Savskom parku, pa sve do Hrama Svetog Save.

BW Bella se može pohvaliti i prelepim unutrašnjim dvorištem. Projektovan tako da ima izgled posebnog parka, u njemu se nalaze brojni sadržaji. Počev od dečijeg igrališta, preko staza za trčanje, pa do mesta za odmor pod krošnjama drveća - svaki kutak odiše mirom i energijom prirode.

Vrhunac arhitekture na vodi

U okviru Beograda na vodi nalazi se i hotel Bristol. Izgrađen je 1912. godine po projektu čuvenog srpskog arhitekte Nikole Nestorovića. Vrlo brzo postao je mondensko mesto koje je okupljalo cenjena imena. Bankari Džon Rokfeler Mlađi i Dejvid Rokfeler, predsednik SFRJ Josip Broz Tito, šahovski velemajstor Gari Kasparov - samo su neke od znamenitih ličnosti koje su posetile ovaj hotel.

Iako se nalazi pod zaštitom Zavoda za zaštitu spomenika kulture grada Beograda od 1987. godine hotel Bristol je doživeo lošu sudbinu, te je 2018. zatvoren. Nakon 6 godina vraćen mu je nekadašnji sjaj.

Spajanjem starogradskog duha Savamale i osveženog „art nouveau“ stila hotel Bristol pleni sofisticiranom formom. Polazeći od baze, u kojoj dominiraju otvoreni izlozi, pa do prozora i terasa od kovanog gvožđa na gornjim spratovima - svaki detalj je lepo dekorisan.

Impresivnu spoljašnjost prati ništa manje fascinantna unutrašnjost. Centralni prostori su luskuzno opremljeni najfinijim komadima stilskog nameštaja, dok hotelske sobe krase reprodukcije originalne dekoracije nađene u zgradi hotela.

 

BW Bristol Residences nudi jedinstveno okruženje koje promoviše zdrav i aktivan životni stil. Centralno mesto zauzima prostrana, pažljivo uređena zajednička unutrašnja bašta, pravo zeleno srce ovog projekta, koja je zamišljena kao mirna oaza za relaksaciju njenih stanara. Kompleks takođe sadrži i deo sa bazenom koji nudi raznovrsne sadržaje za odmor i rekreaciju, doprinoseći kvalitetu života svakog pojedinca.

Brian Lack & Company je ekskluzivni zastupnik za prodaju stanova Beograd na vodi. Naš stručni tim pomoći će vam pronađete dom koji ispunjava sve vaše uslove.

 

 


Kontakt Info

T: +381 11 40 10 888

T: +381 69 40 10 410

E: [email protected]

BW Residence, Tower A, Hercegovačka 14/6, 4th floor,
11000 Beograd, Srbija

NEWSLETTER

Prijavite se na naš Newsletter i budite informisani na vreme o novim nekretninama.

  • Telefon

  • +381 11 40 10 888

  • Br. u registru

  • #375