image
07.07.2022.

Beograd na vodi - Prodaja stanova

Beograd na vodi donosi novi koncept života u prestonici.

Smešten na ušću dve velike reke, Save i Dunava, Belgrade Waterfront predstavlja monumentalni kvart koji u prvi plan stavlja do sada nedovoljno atraktivnu lokaciju glavnog grada.

Iako spada u najmoderniju strukturu gradnje koju tržište nekretina u Beogradu nudi, ideja o njegovom stvaranju postoji više decenija. Verovali ili ne, još je davne 1923. godine ruski arhitekta Grigorije Pavlovič Kovaljevski u Generalnom planu uređenja i proširenja Beograda istakao uređenje ovog prostora izgradnjom stambenih blokova po uzoru na luksuzne kvartove svetkih metropola.

Početkom 90-ih godina pojavili su slični projekti, poput „Varoš na vodi - vizija karike koja nedostaje“, „Za treći milenijum“, „Europolis“. Da bi 2014. godine započeo, čuveni projekat revitalizacije, rekonstrukcije i izgradnje dela prostora poznatog pod imenom Savski amfiteatar.

Beograd na vodi je drugi po veličini kompleks ovog tipa u Evropi, odmah nakon projekta Minsk Mir. Njegova vrednost iznosi oko 3 milijarde dolara.

Život po svetskim standardima

Izgrađen oko najviše kule u regionu Beograd na vodi nudi jedinstvenu arhitekturu od koje zastaje dah. Svoj eksluzivni dizajn prenosi na svaki deo, uključujući i stambene jedinice.

Počev od luksuznih stanova na nižim spratovima, preko prostranih dupleksa, pa do penthausa najvišeg nivoa - stambeni prostori su stvoreni tako da prate životni stil savremenog čoveka. Krase ih skupoceni materijali vrhunskog kvaliteta koji daju prefinjenu dozu čitavom prostoru. Ujedno su i garancija trajnosti, te ćete u svom novom domu uživati dugi niz godina, bez dodatnog ulaganja.

Svetli, prostrani, funkcionalni, sigurni - stanovi u Beogradu na vodi dolaze sa dobrim idejnim rešenjima i u pogledu grejanja, održavanja i parkinga. Dok smart living koncept učiniće da vam sve bude na dohvat ruke. Dodatni komfor pruža 24-časovna dostupnost osoblja na recepciji. Pored standardnih usluga, možete im se obratiti i za pomoć pri rezervaciji restorana, karata za važne događaje, čuvanje mališana, šetanje pasa i mnogim drugim privatnim obavezama.

Prepoznatiljiva elegancija spoljašnjosti prati i unutrašnje uređenje. Svaka zgrada ima pažljivo osmišljen lobi sa udobnim garniturama i umetničkim delima poznatih slikara.

Ono što posebno izdvaja Beograd na vodi od drugih luksuznih kvartova jeste prirodno okruženje. Bilo da želite da u miru popijete prvu jutarnju kafu, uživate u očaravajućem pogledu ili ste ljubitelj fizičke aktivnosti - ovaj prostor predstavlja pravu oazu mira, tako da ćete zaboraviti na gradsku buku i vrevu koja se odvija nedaleko od vas.

Grad u malom!

Beograd na vodi je mnogo više od gradskog kvarta. On nudi spoj posla, obrazovanja, kulture, zabave, kupovine i slobodnog vremena. 

Brojni kafići i restorani idealno su mesto za odmor, dok tržni centar Galerija obiluje prodavnicama vodećih brendova kojima neće moći da odole ljubitelji shoppinga. Bogat sadržaj je na raspolaganju i porodicama sa decom koji obuhvata dečija igrališta, vrtiće, prostore za dečije rođendane. Zatim, park i teretanu na otvorenom i prostor za kućne ljubimce

Belgrade Waterfront je efikasnim saobraćajnicama povezan sa starim delom glavnog grada, te se predviđa da će ovaj kompleks postati centar za preduzeća svih vrsta, sa fokusom na tehnologiju i dizajn.

Biser arhitekture na vodi

Beograd na vodi obuhvata čak 27 stambenih zgrada sa 7.000 jedinica. Među njima se posebno izdvaja BW Perla, koja je smeštena u najekskluzivnijem delu sa direktnim pristupom obali reke.

Na 25 spratova smešteno je 189 stambenih jedinica različitih veličina, koje na svakom koraku odišu bezvremenskom sofisticiranošću i udobnošću koja odgovara kako mlađim tako i starijim generacijama.

Zavisno od pozicije stana prostrani panoramski balkoni donose vam impresivni pogled na reku, Kulu Beograd, grad i Kalemegdansku tvrđavu. Imajući ovo u vidu ne čudi što stručnjaci ističu da BW Perla povezuje najbolje od „spoljašnjeg“ i „unutrašnjeg“ sveta.

Ukoliko želite da osetite čari života Beograda na vodi kontaktirajte Brian Lack & Company. Naš tim agenata pronaći će dom koji ispunjava sve vaše uslove, dok će vam naši advokati pomoći oko svih pravnih nedoumica, uključujući i pitanja vezana za stambeni kredit.


Kontakt Info

T: +381 11 40 10 888

T: +381 69 40 10 410

E: [email protected]

BW Residence, Tower A, Hercegovačka 14/6, 4th floor,
11000 Beograd, Srbija

NEWSLETTER

Prijavite se na naš Newsletter i budite informisani na vreme o novim nekretninama.

  • Telefon

  • +381 11 40 10 888

  • Br. u registru

  • #375