image
18.01.2024.

Pantone boja 2024. u enterijeru

osvojila je svet.

Sve je počelo ne tako davne 1999. godine kada je Pantone institut prvi put objavio boju godine. Bila je to čuvena Cerulean Blue, izabrana na osnovu sveobuhvatnog istraživanja globalnih trendova u svim oblastima.

Tradicija je nastavljena i narednih godina. Sagledavajući ne samo modni dizajn, već i enterijer, tehnologiju, pa i socijalne aktivnosti Pantone je predstavio boju koja će obeležiti 2024. godinu.

Za razliku od Viva Magente, Pantone boje za 2023, ova godina biće u znaku mekših, nežnijih tonova. Peach Fuzz, sa kodnom nijansom 13-1023, donosi jedinstveni spoj ružičaste i narandžaste. Ujedno, blista toplinom i modernom elegancijom tako da izaziva osećaj mira, udobnosti i opuštanja.

S obzirom da su tonovi breskve bili popularnih pre nekoliko decenija, mnogi će pomisliti da Peach Fuzz nije novina. Naprotiv! Pantone boja za 2024. ima prizvuk vintage vajba, ali sa osveženom, trendi interpretacijom.

Kako da se nađe Pantone boja 2024. u enterijeru vašeg doma otkriva vam Brian Lack & Company.

Dodajte suptilnu estetiku pomoću Peach Fuzz tkanina

Ono što posebno raduje sve koji žele da urede dom u Peach Fuzz boji jeste lakoća kombinovanja. Ova nijansa predstavlja savršenu ravnotežu između toplog i hladnog, što je čini idealnom za skoro svaku paletu boja.

Odlično se slaže sa crnom, belom i mornarsko plavom, kao i sa drugim puderastim tonovima. Takođe, može se kombinovati sa bojom mente, mango mint, zelenim nijansama, ali i sa jarkim žutim i tamnim plavim, kao što je boja borovnice.

Ukoliko ne želite da Pantone boja 2024. u enterijeru preovladava koristite je za detalje. Najlakši način jeste dodavanjem jastuka i tkanina. Prelepi printovi velikih i malih razmera, cvetni motivi ili, pak, geometrijskog dizajna - izbor zavisi od vašeg stila. Ipak, vodite računa o materijalu. Mekše tkanine mogu biti potpuno glatke. Dok čvršće treba da imaju teksturu u vidu zanimljivog tkanja.

Tepisi u Peach Fuzz - da ili ne?

Tepisi su dar lične slobode izražavanja kada je u pitanju opremanje stana. Imajte u vidu da oni mogu dodati boju u prostoru, a da ne predstavljaju veliki trošak. To je naročito pogodno kada se zna da su podovi skupa investicija, te mnogi nastoje da ih zaštite tepihom.

Međutim, možda će vam se činiti da je tepih u Peach Fuzz nijansi previše napadan za enterijer. Da bi vas razuverio Pantone institut je u saradnji sa inovativnim brendom za kućnu dekoraciju, Ruggable, stvorio kolekciju tepiha ograničenog izdanja u boji 2024. godine.

Upravo rezultati ove saradnje mogu vam poslužiti kao inspiracija ako želite da svojim podovima podarite trendi Peach Fuzz nijansu.

Ukrasite zidove Peach Fuzz nijansom!

Za one koji su spremni da dominira Pantone boja 2024. u enterijeru zidovi su pravo rešenje.

Svojom toplinom, Peach Fuzz uneće svetlost u mračnu dnevnu sobu, zagrejaće trpezariju u kojoj najmanje boravite tokom dana i daće moderni izgled prostorijama u potkrovlju.

Počev od celokupnog farbanja sobe u ovu nijansu, uključujući i lajsne, pa do samo jednog zida - budite sigurni da ćete prostoru dati upečatljiv izgled, koji ostavlja moćan utisak.

Ukoliko ste odlučili da kupite novi stan kontaktirajte Brian Lack & Company. Naš tim agenata pronaći će u kratkom roku dom kakav želite, dok će vam naši advokati pomoći u vezi svih pravnih pitanja.


Kontakt Info

T: +381 11 40 10 888

T: +381 69 40 10 410

E: [email protected]

BW Residence, Tower A, Hercegovačka 14/6, 4th floor,
11000 Beograd, Srbija

NEWSLETTER

Prijavite se na naš Newsletter i budite informisani na vreme o novim nekretninama.

  • Telefon

  • +381 11 40 10 888

  • Br. u registru

  • #375