image
12.11.2023.

Zašto se najluksuzniji stanovi u Beogradu prvi prodaju?

 Najluksuzniji stanovi u Beogradu su san svih građana.

Beograd, glavni grad Srbije, je veliki evropski grad i globalni centar za kulturu, umetnost i gastronomiju. Kao i sve metropole donosi i bogato tržište nekretnina. Počev od garsonjera i jednosobnih, preko stanova veće kvadrature, pa do penthausa - mogućnosti izbora, zaista, su izuzetne.

Na najvišem mestu na listi, svakako, su najluksuzniji stanovi u Beogradu. Ne samo da privlače najveću pažnju kupaca, već istraživanja pokazuju da se upravo ovi stanovi prvi prodaju. Zašto je to tako otkriva vam Brian Lack & Company.

Dizajn i karakteristike lux stanova u Beogradu

Termin „luksuz“ se koristi za opisivanje stanova koje karakteriše viša klasa kako u pogledu pogodnosti života, tako i enterijera i materijala.

Premijum oprema, sadržaji i završne obrade dostupni su u luksuznim stanovima. Materijali vrhunskog kvaliteta se koriste za sve - od prozora, preko elegantne sanitarije, pa do granitnih ploča i mermernih završnih obrada. Osim izvanrednog kvaliteta ovi elementi nose potpis čuvenih premijum brendova čime je dodatno zagarantovana trajnost. Ujedno, čine život prestižnim.

Najluksuzniji stanovi u Beogradu mogu se pohvaliti komadima nameštaja prefinjenog dizajna, prostranim balkonima, đakuzijima, velikim pomoćnim prostorima i drugim elementima koji ih podižu na viši nivo. Mnogi od njih se nalaze u okviru pametnih zgrada tako da mogućavaju svojim vlasnicima potpunu kontrolu doma, čak i kada ne borave u njemu.

Za razliku od standardnih stanova koji se grade da bi se zadovoljile potrebe za stanovanjem, luksuzni stanovi ispunjavaju sve želje vlasnika. Od prvih koraka nakon buđenja ujutru, pa do kasnih večernjih sati - ovi stanovi savršeno odgovaraju njihovom životnom stilu.

Privilegovano mesto za život

Luksuzne nekretnine čine mali segment ukupnog tržišta nekretnina. Samim tim predstavljaju privilegovanu investiciju. Tome doprinosi i lokacija na kojoj se nalaze.

Ideja da se probudite sa ekskluzivnim pogledom na grad ili da živite na pešačkoj udaljenosti od najboljih restorana i prodavnica skupocenih brendova je nešto o čemu većina ljudi sanja. To vam mogu obezbediti najluksuzniji stanovi u Beogradu.

Nalaze se u luksuznim područjima koja su prepuna bogate društvene infrastrukture, kulturnih dešavanja i glavnih atrakcija. Sa druge strane svojim stanarima pružaju neverovatan mir i dozu privatnosti kao nijedan drugi stambeni objekat. Tajna se krije u njihovom arhitektonskom dizajnu. Naime, ovi stanovi nude potpunu harmoniju sa prirodom koja ih okružuje, dajući posebnu energiju onima koji u njemu žive.

Najluksuzniji stanovi u Beogradu donose dodatni sadržaj

Premium karakteristike donose i luksuzne dodatne sadržaje. Tu spadaju bazen, teretana, sauna u okviru zgrade. Pored ovih karakteristika, imaju i elegantnije spoljašnje uređenje. Ono uključuje igrališta, parkove za kućne ljubimce, klupe, staze za šetnju i druge atrakcije.

Jedan od najvažnijih aspekata luksuznog stana je usluga konsijerža. Njegova primarna odgovornost je pomoć stanarima u pogledu prtljaga, pošte, ali i koordinacija drugog osoblja i najava gostiju.

Iako mnoge savremene zgrade imaju bezbednosne sisteme, u luksuznim stanovima sigurnost je na najvišem nivou. Opremljeni su kućnom automatizacijom i višeslojnim sigurnosnim sistemom koji stanarima omogućava bezbrižan boravak.

Ukoliko ste odlučili da kupite luksuzan stan u Beogradu kontaktirajte Brian Lack & Company. Naš tim agenata pronaći će u kratkom roku dom kakav želite, dok će vam naši advokati pomoći u vezi svih pravnih pitanja.


Kontakt Info

T: +381 11 40 10 888

T: +381 69 40 10 410

E: [email protected]

BW Residence, Tower A, Hercegovačka 14/6, 4th floor,
11000 Beograd, Srbija

NEWSLETTER

Prijavite se na naš Newsletter i budite informisani na vreme o novim nekretninama.

  • Telefon

  • +381 11 40 10 888

  • Br. u registru

  • #375