image
26.01.2023.

Lux stanovi u Beogradu - Prednosti kupovine luksuzne nekretnine

Lux stanovi u Beogradu spadaju u najvišu kategoriju na tržištu nekretnina u našoj zemlji.

Glavni grad Srbije nalazi se na savršenom sklopu puteva koji spajaju zapadnu sa istočnom Evropom i Azijom. Imajući ovo u vidu ne čudi što od davnina predstavlja idealno mesto za život, te se može pohvaliti bogatom istorijom.

Počev od legende o vračari po kojoj je Vračar dobio ime, preko Voždovca odakle je vožd Karađorđe poveo svoje ustanike i 1806. prvi put oslobodio Beograd od Turaka, pa do jednog od najstarijih i najeskluzivnijih naselja Dedinja - svaki kraj ovog prelepog grada ima svoju priču.

Kao mesto u kome su se susrele kultura i umetnost, Beograd se može pohvaliti brojnim znamenitim ličnostima i manifestacijama koje privlače pažnju ne samo domaćih, već i stranih turista. Dok stalni napredak privrede učinio je da uspešno parira vodećim svetskim metropolama. Uporedo sa tim razvijaju se i moderni stambeni objekti.

Koje su prednosti kupovine luksuzne nekretnine otkriva vam Brian Lack & Company.

Dizajn koji osvaja

Lux stanovi u Beogradu imaju neverovatnu arhitekturu. Izgrađeni su od najsavremenijih materijala tako da pružaju impresivni utisak koji ih izdvaja od drugih. Dok odlično idejno rešenje uz kvalitet ispunjava svetske standarde gradnje, uključuju i energetsku efikasnost, funkcionalnost i stabilnost objekta.

Prelepu spoljašnost prati elegantni enterijer. Čiste forme i modernih linija - lux stanovi u našem glavnom gradu ostavljaju bez daha i kupce iz inostranstva. Već na samom ulazu susrećete se sa skupocenim detaljima, poput mermernih podova, slika u holu, kao i fantastičnim osvetljenjem.

Svaki stan, bilo da je u pitanju standarne kvadrature, dupleks ili penthaus, dolazi sa savršenim rasporedom prostorija, opremljen najmodernijm uređajima i sa obiljem dnevne svetlosti tako da pruža svojim stanarima potrebni komfor.

Lux stanovi u Beogradu nalaze se na najboljoj lokaciji

Dobro je poznato da lokacija igra važnu ulogu kod nekretnina. Upravo se stanovi najviše kategorije nalaze u epicentru svih dešavanja koje glavni grad nudi.

U njihovoj neposrednoj blizini smešteni su veliki tržni centri, eksluzivni restorani i klubovi, kao i kulturne ustanove tako da na samo par metara od svog doma možete pronaći zabavu kakvu želite. Idealna lokacija podrazumeva da su ovi stanovi dobro pozicionirani i u odnosu na saobraćajnice, te vam odlazak na drugi kraj grada neće donositi nervozu.

Lux stanovi u Beogradu se često nalaze u sastavu kondominijuma. Igrališta, bazeni, teretana, spa i wellness centri, restorani - samo su neki od elemenata koji sadrže ovi kompleksi, podižući kvalitet života na najviši nivo.

Lux stanovi u Beogradu garantuju vam sigurnost

Jedan od najvažnijih razloga zbog kojih se kupci odlučuju za luksuzne domove je vrhunska sigurnost koju pružaju. Celodnevni nadzor obuhvata ne samo sistem video kamera, već i obučeno osoblje. Dok pojedini objekti imaju i privatne liftove, ulazak sa specijalnim ključem i druge zaštitne mere.

Znajući da ste vi i vaša porodica, kao i imovina sigurni, boravak u stanu je bezbrižniji. Samim tim ćete u svakom trenutku, bez ikakve brige, uživati u prijatnoj atmosferi svog doma.

Kupovina nekretnine preko agencije je najbolji izbor, zato kontaktirajte Brian Lack & Company. Naš tim agenata pronaći će dom kakav ste oduvek želeli, a tim pravnika pomoći će vam oko svih pravnih pitanja.


Kontakt Info

T: +381 11 40 10 888

T: +381 69 40 10 410

E: [email protected]

BW Residence, Tower A, Hercegovačka 14/6, 4th floor,
11000 Beograd, Srbija

NEWSLETTER

Prijavite se na naš Newsletter i budite informisani na vreme o novim nekretninama.

  • Telefon

  • +381 11 40 10 888

  • Br. u registru

  • #375