image
27.11.2023.

Kompletno opremljen stan - Prednosti kupovine

 Kompletno opremljen stan je veoma popularna opcija na tržištu nekretnina.

Odluka o preseljenju predstavlja jednu od najvažnijih koju ćete doneti u svom životu. Činjenica da ćete uskoro zakoračiti u novi stan, zaista, izaziva uzbuđenje. Međutim, predstavlja i pravi izazov.

Da li je bolje kupiti stana u novogradnji ili u staroj zgradi? Da li uzeti u razmatranje stan u potkrovlju? Da li je stan u pametnoj zgradi dobra investicija? Koji je idealan raspored prostorija u stanu? Samo su neka od pitanja sa kojima se susreću svi oni koji reše da promene životni prostor.

Poslednjih godina javlja se još jedno pitanje. Vezano je za kupovinu praznog, poluopremljenog ili opremljenog stana. I dok su se ranijih godina stanovi prodavali isključivo prazni, sada stanovi u novogradnji dolaze sa delimično opremljenim elementima, poput plakara, sanitarije u kupatilu i kuhinjskih elemenata. Najnoviji trend jesu potpuno opremljene nekretnine.

Imajući ovo u vidu Brian Lack & Company vam otkriva koje prednosti pruža kompletno opremljen stan.

Fleksibilnost

Među najvećim i najznačajnijim prednostima kupovine opremljene nekretnine je jednostavnost trenutnog useljenja. Naime, odmah dobijete potpuno funkcionalan stan, sa svim potrebnim nameštajem.

Kompletno opremljen stan, zapravo, vam omogućava da završite kupovinu i useljenje za manje vremena nego što bi bilo potrebno da ceo poduhvat prođete na tradicionalan način.

S obzirom na brzinu dostupnosti useljenja ova opcija je idealna za ljude koji moraju hitno da se presele zbog posla. Nema potrebe da dolazite nekoliko nedelja unapred da biste sve u stanu sredili. Možete jednostavno da otputujete sa samo osnovnim stvarima poput odeće, dokumenata i drugih ličnih predmeta i odmah se smestite u svoj dom.

Pogodna je opcija i za one koji žive užurbanim životom, pa nemaju vremena da koordiniraju proces opremanja nekretnine bilo samostalno, bilo sa dizajnerom.

Kompletno opremljen stan oslobađa vas potrage za novim nameštajem

Opremanje stana može biti i fizički i psihički iscrpljujuće. Kupovina potpuno opremljenog doma poštedeće vas nervoze i truda oko ovog posla. Ne morate da obilazite prodavnice nameštaja i listate kataloge kako biste pronašli odgovarajući komad. Nema potrebe da planirate vreme isporuke, niti da organizujete svoje slobodno vreme u skladu sa tim.

Čak i ako uređenje enterijera poverite profesionalcu moraćete da budete u stalnom kontaktu sa njim kako bi svaki detalj bio prema vašim željama.

Kompletno opremljeni stanovi mogu da ispune sve vaše kriterijume u pogledu estetike. Za njihovo uređenje zaduženi su stručni arhitekti i dizajneri, te su enterijeri bez premca. Ne samo da su ovakvi prostori veoma privlačni, već vam nude mogućnost da odmah vidite da li ambijent odgovara vašem stilu života.

Nema napornog pakovanja

Svi koji su se makar jednom u životu selili dobro znaju koliko stresno može biti pakovanje. Neophodno je, najpre, nabaviti kutije, papir i zaštitne folije za pakovanje. Zatim, pažljivo sortirati stvari kako biste čitav posao obavili efikasno. Morate voditi računa o lomljivim predmetima, naročito u transportu. Dok za teže komade treba angažovati profesionalce.

Kupovinom kompletno opremljenog stana ne morate brinuti o pakovanju i transportu. Niti o izboru dobre agencije za selidbu.

Ukoliko ste odlučili da kupite novi stan, tim Brian Lack & Company može vam u tome pomoći.

 

 

 


Kontakt Info

T: +381 11 40 10 888

T: +381 69 40 10 410

E: [email protected]

BW Residence, Tower A, Hercegovačka 14/6, 4th floor,
11000 Beograd, Srbija

NEWSLETTER

Prijavite se na naš Newsletter i budite informisani na vreme o novim nekretninama.

  • Telefon

  • +381 11 40 10 888

  • Br. u registru

  • #375