image
11.07.2023.

Ekskluzivna novogradnja Beograd

Ekskluzivna novogradnja Beograd spada u najvišu kategoriju na tržištu nekretnina u Srbiji.

Smešten na ušću Save u Dunav, glavni grad naše zemlje krasi jedinstven spoj istorijskog nasleđa, kulture i bogatih pejzaža koji ostavljaju bez reči ne samo posetioce, već i starosedeoce.

Polazeći od Kalemegdana, preko Košutnjaka, pa da Ade Ciganlije - svaki kraj nosi posebnu priču koja Beogradu daje autentični šarm. Tako je Stari grad poznat po boemskoj Skadarliji, Hram Svetog Save je asocijacija za Vračar, dok Senjak po brojnim umetnicima koji su živeli u njemu, te se opravdano naziva beogradski Monmartr.

Zaista, svaki deo naše prestonice je privlačan za život, te ne čudi što se u njoj intenzivno razvijaju moderni stambeni objekti.

 Koje odlike ima ekskluzivna novogradnja Beograd?

Luksuzna, moderna arhitektura glavno je obeležje novih ekskluzivnih stambenih objekata u našoj prestonici. Izgrađeni su najsavremenijom tehnologijom i od najkvalitetnijih materijala tako da ispunjavaju svetske standarde, kako u pogledu položaja i sigurnosti, tako i energetske efikasnosti. Takođe, mogu se pohvaliti vrhunskom funkcionalnošću, a mnogi od njih imaju i odlike pametnih zgrada.

Prelepu spoljašnjost koja privlači poglede slučajnih prolaznika prati ništa manje impresivna unutrašnjost. Arhitektonsko rešenje pruža maksimalnu iskorišćenost prostora, te svaki stan zrači neverovatnim komforom. Obilje dnevne svetlosti u večernjim satima zamenjuje rasveta koja je postavljena da daje dozu elegancije. Dok mermerni podovi, ukrasni zidovi i najfinija keramika podižu enterijer na viši nivo.

Ekskluzivna novogradnja Beograd dolazi sa tehnikom poslednje generacija i skupocenom sanitarijom. Nije redak slučaj da je stan potpuno uređen nameštajem renomiranih brendova.

 Ekskluzivna novogradnja donosi kosmopolitski duh svetskih metropola

Najekskluzivnija novogradnja u glavnom gradu, definitivno, je Beograd na vodi. Zajedno sa centralnom kulom, stambene zgrade plene zadivljujućom arhitekturom koja nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Svaki od 7.000 stanova u 27 zgrada, koliko obuhvata Beograd na vodi, oslikava koncept luksuznog života, ispunjavajući kriterijume i najzahtevnijih stanara. Ova novogradnja se izdvaja i najboljim pratećim sadržajem. Spa centri, bazeni, tursko kupatilo, frizerski i kozmetički saloni, kao i 24-časovna usluga stvaraju osećaj smeštaja u hotelu sa 5 zvezdica. Dok prestižni restorani, zanimljivi kafići i prodavnice svetski poznatih brendova donose trendseterski duh najvećih metropola. Nasuprot njima, tu je i obilje zelenila i nestvarni pogled na reku koji čine Beograd na vodi pravom oazom mira u samom srcu grada.

 Ekskluzivna novogradnja Beograd nalazi se na najpoželjnijoj lokaciji

Kao centar kraljevskog kompleksa, stranih rezidencija i ambasada, Dedinje opravdano nosi epitet otmenog kraja. Samim tim i novogradnja u ovom delu Beograda se svrstava u ekskluzivniju.

Lux stanovi na Dedinju dolaze sa atraktivnom, modernom arhitekturom, koja savršeno upotpunjuje izgled raskošnih, predratnih vila, dok unutrašnjost ispunjava prefinjen dizajn, koji osvaja pri prvom pogledu.

Elitne stambene jedinice novogradnje poseduju visok stepen sigurnosti sa recepcijom i 24-časovnim nadzorom, dok sportski i spa prostor koji dolaze u okviru kompleksa, kao i zasebno, uređeno dvorište nude uživanje u svakom trenutku.

Ukoliko želite da kupite stan ekskluzivne novogradnje u Beogradu kontaktirajte Brian Lack & Company. Naši agenti pronaći će dom kakav ste oduvek želeli, a tim advokata pomoći će vam oko svih pravnih pitanja.

 

 


Kontakt Info

T: +381 11 40 10 888

T: +381 69 40 10 410

E: [email protected]

BW Residence, Tower A, Hercegovačka 14/6, 4th floor,
11000 Beograd, Srbija

NEWSLETTER

Prijavite se na naš Newsletter i budite informisani na vreme o novim nekretninama.

  • Telefon

  • +381 11 40 10 888

  • Br. u registru

  • #375