image
30.10.2023.

Četvorosoban stan - Savršeni komfor za celu porodicu

Četvorosoban stan je stambeni prostor koji, pored dnevne, poseduje još 3 spavaće sobe. Prema Pravilniku o uslovima i normativima za projektovanje stambenih zgrada i stanova mora da bude minimalne površine 86 m2. Pri čemu spavaće sobe su minimuma od 12 m2, a dnevna 16 m2.

Ova vrsta stambene jedinice ima i 2 mokra čvora. Obično su to kupatilo i WC. Mada u pojedinim slučajevima poseduje 2 zasebna kupatila.

S obzirom da je četvorosoban stan jedna od najtraženijih opcija na tržištu nekretnina Brian Lack & Company vam otkriva prednosti života u njemu.

Komfor za svakog člana porodice

Svako sanja o domu u bujnom zelenom i prelepom okruženju gde cela porodica može da živi opušteno i mirno. Veliki stan, kao što je četvorosoban, ispunjava ove uslove. Naime, on donosi luksuzan i savremen način života.

Glavna prednost jeste dovoljno prostora za svakog člana porodice. Deca će imati zasebne sobe, što je naročito važno ukoliko su u tinejdžerskim godinama. Zaseban kutak obezbeđuje privatnost svakom, dok mir kad god poželite da se odmorite i opustite ne može se ni sa čim porediti.

Dodatna spavaća soba može se koristiti kao soba za goste, biblioteka, kućna kancelarija ili, pak, soba za čuvanje garderobe i peglanje.

Četvorosoban stan često je koncipiran kao dupleks, što pruža dodatni nivo komfora. Takođe, može se nalaziti u kondominijumu. Samim tim dolazi sa više pogodnosti, kao što su teretana, bazen ili otvoreni prostori za zabavu.

Kupovina četvorosobnog stana štedi vaš novac

Verovali ili ne, posedovanje četvorosobnog stana donosi prednosti i u pogledu finansija.

Cena kvadrata nekretnine određena je brojnim faktorima, uključujući i kvadraturu. Istraživanja pokazuju da su garsonjere i jednosobni stanovi po kvadratu malo skuplji od većih stanova, jer je potražnja za takvim stanovima najveća.

Imajući ovo u vidu četvorosoban stan predstavlja bolju opciju. Zapravo, njegovom kupovinom dobijate dodatni prostor po pristupačnijoj ceni. Čak i ako ne raspolažete dovoljnom sumom, stručnjaci savetuju da podignete stambeni kredit.

Kupovina četvorosobnog stana bolji je izbor od iznajmljivanja. Gotovo da ne postoji razlika u visini rate kredita i kirije, a u svom vlasništvu imate nekretninu koju uvek možete da prodate.

Svestranost i funkcionalnost

Arhitektonska rešenja stanova sa 4 sobe pružaju više opcija kada su u pitanju funkcionalnost i druge posebne karakteristike. Veća kvadratura omogućava i veća prilagođavanja stanarima.

Četvorosoban stan možete lako modifikovati svom životnom stilu. Bez obzira da li želite open space prostor ili da pretvorite jednu od terasa u produžetak svog unutrašnjeg prostora - sa ovom stambenom jedinicom to ćete i postići.

Za razliku od malih stanova, gde svaki deo morate racionalno iskoristiti, u četvorosobnom stanu imate više opcija za uređenje. Ne samo da nećete morati da brinete da li ćete imati dovoljno mesta za željeni nameštaj, već imate i veću slobodu u dekorisanju.

Prednosti lokacije

Jedna od najvećih prednosti četvorosobnog stana je pogodnost lokacije. Možete sebi priuštiti da budete selektivniji u izboru komšiluka, a opet da pronađete stan u okviru svog budžeta.

Ukoliko ste odlučili da kupite stan, bez obzira koje kvadrature, stručni tim Brian Lack & Company vam može pomoći.

 

 


Kontakt Info

T: +381 11 40 10 888

T: +381 69 40 10 410

E: [email protected]

BW Residence, Tower A, Hercegovačka 14/6, 4th floor,
11000 Beograd, Srbija

NEWSLETTER

Prijavite se na naš Newsletter i budite informisani na vreme o novim nekretninama.

  • Telefon

  • +381 11 40 10 888

  • Br. u registru

  • #375