image
03.05.2023.

Prodaja stanova Savski venac - Prednosti života u elitnom delu grada

Prodaja stanova Savski venac je jedna od najaktuelnijih na tržištu nekretnina kod nas.

Na prostoru između Save na zapadu i severozapadu, Topčiderske reke na jugozapadu i Vračarskog platoa na istoku smeštena je jedna od najstarijih, ujedno i najlepših, opština prestonice. Ime je dobila upravo po svom geografskom položaju, jer poput venca zauzima desnu obalu reke Save.

Ova beogradska opština ostavila je i značajni trag u istoriji Srbije. Tako je početkom 19. veka, kada je knez Miloša Obrenovića stigao u Topčider, postala važno političko mesto. Dok se širenjem grada našla u njegovom centru, zauzevši glavnu ulogu u gradskom životu. Svojim prelepim krajevima, kao što su Dedinje, Senjak, Zeleni venac, i besprekornom arhitekturom, titulu najpoželjnije opštine nosi i danas, te ne čudi što nekretnine u njoj spadaju u prestižne.

Imajući ovo u vidu Brian Lack & Company vam otkriva šta obuhvata prodaja stanova Savski venac.

Novi grad na vodi

Svakako, kada se pomene prodaja stanova Savski venac mnogima je prva asocijacija Beograd na vodi. Ideja koja se javila davne 1923. godine konačno je dobila svoju realizaciju u 2014, postavši drugi po veličini kompleks ovog tipa u Evropi, odmah nakon projekta Minsk Mir.

Objekti jedinstvene arihitekture svojim modernim izgledom nikog ne ostavljaju ravnodušnim. Zapravo, čitav kompleks pleni impresivnim dizajnom koji nagoveštava život po najvišim svetskim standardima. Već na ulasku bićete zadivljeni lobijima sa udobnim garniturama i umetničkim delima poznatih slikara, dok će vas ljubazno osoblje na recepciji čekati 24-časa nudeći vam niz usluga.

Svaki od 7.000 stanova, koliko obuhvata Beograd na vodi, može se pohvaliti luskuznim enterijerom, skupocenim materijalama, prostranim terasama sa kojih se pruža neverovatni pogled, kao i najboljim idejnim rešenjima u pogledu grejanja, održavanja i parkinga.

Od 27 stambenih zgrada posebno se izdvaja BW Aurora. Nalazi se preko puta BW Park-a tako da je okružena zelenilom, a opet u samom centru. Tu je i BW Metropolitan moćne arhitekture kojom se ističe na Bulevaru Vudroa Vilsona, dok je BW Perla smeštena u najekskluzivnijem delu sa direktnim pristupom obali reke.

Baš kao što naziv kaže, BW Terraces oduševljava svojim panoramski staklenim terasama, koje podsećaju na vavilonske Viseće vrtove. U stilu dizajna 70-ih godina, deseta po redu stambena zgrada BW Aria nosi potpis čuvenog srpskog arhitekte Jovana Mitrovića. Za život kao u hotelu sa 5 zvezdica pobrinuće se BW Residences, a BW Arcadia je pravi izbor za ljude sa istančanim ukusom za estetiku.

Prodaja stanova Savski venac - Život u najelitnijem kraju glavnog grada

Dedinje je, definitvno, elitno mesto. Kao centar kraljevskog kompleksa, mesto sa najlepšim parkom Topčiderom i središtem kulturnih dešavanja - život u ovom beogradskom kraju se odvija na eksluzivnom nivou. Samim tim i stanovi na Dedinju predstavljaju sinonim za luksuz o kome mnogi maštaju.

Bez obzira da li vas je privukao otmeni dizajn kompleksa, u blizini Belog dvora i Vojnomedicinske akademije, savremeni stil dupleksa ili, pak, želite da uživate u mirnijem delu gradske četvrti, jedno je sigurno - svaki kraj Dedinja pruža ugođaj kako za mlade, tako i starije generacije.

Ukoliko ste oduvek sanjali da imate stan na Savskom vencu kontaktirajte Brian Lack & Company. Naši agenti pronaći će dom koji vam odgovara, a tim advokata pomoći će vam oko svih pravnih pitanja.


Kontakt Info

T: +381 11 40 10 888

T: +381 69 40 10 410

E: [email protected]

BW Residence, Tower A, Hercegovačka 14/6, 4th floor,
11000 Beograd, Srbija

NEWSLETTER

Prijavite se na naš Newsletter i budite informisani na vreme o novim nekretninama.

  • Telefon

  • +381 11 40 10 888

  • Br. u registru

  • #375