image
11.11.2022.

Prodaja stanova na Novom Beogradu

 Prodaja stanova na Novom Beogradu zauzima vodeće mesto na tržištu nekretnina ne samo u prestonici, već u čitavoj zemlji.

Na levoj obali Save, malo pre ušća u Dunav nalazi je najbrojnija beogradska opština, koja se prostire na površini od oko 4.000 hektara. Prvi objekti nikli su neposredno nakon Drugog svetskog rata. Najpre je osvanula Palata federacije, sa oko 75.000 m2, dok su zgrade za stanovanje bili smeštene u blizini Tošinog bunara.

U narednim godinama nastavljena je ekspanzija gradnje na ovom prostoru Beograda, te je nastao Studentski grad, Međunarodni kongresni, kulturni i poslovni Centar Sava, zgrada Geneksa, tj. „Zapadna kapija Beograda“, koja je i ujedno jedan od simbola srpske prestonice. Zatim, hoteli Hajat i Kontinental, kao i 600 velikih stambenih objekata i oko 200 nebodera.

Za razliku od drugih opština, Novi Beograd se sastoji iz blokova, dok su Bežanijska kosa i Ada međica organizovani kao zasebna naselja.

Zašto mnogi građani biraju baš ovaj deo glavnog grada za život otkriva vam Brian Lack & Company.

Dobra povezanost sa svim delovima grada

Iako odvojen rekom, Novi Beograd obezbeđuje lak pristup drugim delovima grada. Preko čak 6 mostova možete veoma brzo stići do željene destinacije, a zahvaljujući autoputu E-75, koji prolazi kroz središte ove opštine, ostvarena je odlična veza i sa ostatkom naše zemlje.

Dobra infrastruktura odlikuje se i velikom prostranošću. Naime, Novi Beograd se može pohvaliti prostranim bulevarima, dovoljno širokim trotoarima i velikim parking prostorima. Ovde ne morate brinuti gde ćete ostaviti svoje vozilo, da li ćete imati dovoljno mesta za vožnju bicikla ili da ćete se naći zaglavljeni u uzanoj, prenatrpanoj ulici. Upravo je to jedan od vodećih razloga zašto je prodaja stanova na Novom Beogradu jedna od najtraženijih opcija.

Obilje zelenila i sportskih terena

Verovali ili ne, na Novom Beogradu se nalazi najviše zelenih površina. Gotovo svaki blok ima svoj park, što je posebno važno za porodice sa malom decom, jer je na korak od ulaza zgrade prostor na kome njihovi mališani mogu da se igraju. Dok starije generacije uživaju u šetnji stazama koje su ukrašene prelepim drvoredima.

Pored zelenila, ovde su smešteni i brojni sportski tereni, kao i igrališta sa spravama, tako da vam se pružaju neograničene mogućnosti za reakreaciju i aktivnosti na otvorenom.

Prodaja stanova na Novom Beogradu donosi duh svetske metropole

Kosmopolitski sjaj koji Novi Beograd odlikuje od samog nastajanja, zadržan je do današnjih dana. Na obali reka odvija se mondenski zabavni život. Bilo da ispijate prvu jutarnju kafu, isprobavate đakonije u nekom od elitnih restorana ili čekate noć za nezaboravni provod na splavu, jedno je sigurno - ovde ćete pronaći razonodu po svojoj meri.

Novi Beograd oduševljava i kupoholičarke. Kao pravi epicentar shoppinga na raspolaganju vam je nekoliko zatvorenih tržišnih centara sa bogatom ponudom koja će zadovoljiti i najprobirljivije kupce, a kupovinu pretvoriti u interesantno iskustvo.

Moderna arhitektura

Ono što privlači posebnu pažnju kada je u pitanju prodaja stanova na Novom Beogradu jesu novi stambeni objekti izgrađeni u najmodernijem konceptu i po svetskim standardima.

 

Među njima posebno se izdvaja Tower 65 koji zajedno sa Avenijom 65 i šoping centrom Mall 65 čini jedinstveni multifunkcionalni kompleks West 65.

Impozantne građevine povezane su širokim pešačkim ulicama i parkovima na kojima su predviđeni prostori za održavanje niza kulturno-zabavnih manifestacija, uključujući koncerte, predstave i izložbe.

Centralno mesto zauzima Tower 65 sa 40 spratova. Visinom od 155 metara već je sada postao simbol Novog Beograda. Dok prelepim dizajnom, savremenih linija predstavlja pravi prestiž za život. Dodatnu dozu luksuza donose prostrani stanovi uređeni sa posebnom pažnjom na detalje koje enterijer podižu na viši nivo.

Ispod čitavog kompleksa izgrađen je parking koji na svoja 2 nivoa pruža dovoljno garažnog mesta za svakog stanara, te će i vaš četvorotočkaš biti potpuno zaštićen.

Ukoliko vam se dopada život na Novom Beogradu, kontaktirajte Brian Lack & Company. Naši agenti pronaći će dom kakav ste oduvek želeli, a tim advokata pomoći će vam oko svih pravnih pitanja, uključujući i ona vezana za stambeni kredit, subvencije za kupovinu stana i povraćaj PDV-a.


Kontakt Info

T: +381 11 40 10 888

T: +381 69 40 10 410

E: [email protected]

BW Residence, Tower A, Hercegovačka 14/6, 4th floor,
11000 Beograd, Srbija

NEWSLETTER

Prijavite se na naš Newsletter i budite informisani na vreme o novim nekretninama.

  • Telefon

  • +381 11 40 10 888

  • Br. u registru

  • #375