image
30.06.2022.

Kupovina stana u novogradnji

Kupovina stana je velika životna odluka o kojoj maštaju svi. Da li postoji išta lepše nego da imate svoj "krov nad glavom". Međutim prilikom kupovine nekretnine večina ljudi ima brojne dileme, od kojih je najveća:"Da li kupiti stan u novogradnji ili u staroj zgradi?".

U narednim redovima otkrivamo vam koje su to prednosti kupovine stana u novogradni.

Kupovinom stanja u novogradnji zapravo ostvarujete značajnu uštedu u svom budžetu

Kupovinom stana u novogradnji ustvari ćete u narednim godinama ostvariti značajnu uštedu.

Nove zgrade imaju savremene sisteme grejanja i hlađenja prostora, što automatski snižava troškove za utrošenu energiju, a troškovi održavanja su znatno niži.

Izgrađene su poštujući najnovije građevinskim i sigurnosne propise, a projektovane tako da zahtevaju manja ulaganja.  Uz manju brigu i manje neočekivane troškove za popravke možete značajno uštedeti, a novac preusmeriti na sređivanje prostora po vašoj meri i želji.

Jedna od najvećih prednosti kupovine stana u novogradnji je i pravo na povraćaj PDV-a, koji ostvarujete ako je stan u novogradnji prva nekretnina koju kupujete, odnosno nemate nikakvu nepokretnost na svoje ime.

Kupovina stanova u novogradnji - Odmah su useljivi!

Kupovina stana u novoj zgradi je odlična opcija za ljude koji žele da se odmah usele ne razmišljajući o tome da li će ih u novom životnom prostoru dočekati neko "neprijatno iznenađenje".

Takođe, stanovi u novogradnji  mogu biti potpuno ili delimično opremljeni najsavremenijim nameštajem i uređajima, što je idealno za one koji ne žele da se bave opremanjem prostora.

Novi stanovi se grade da odgovore pre svega na zahteve savremenog stila života, a udobnost i funkcionalnost su nešto što je prioritet!

Visoka energetska efikasnost

Sa modernom konstrukcijom i integracijom naprednih tehnologija dolazi do dodatne prednosti energetske efikasnosti.

Stanovi u novogradnji se grade od najkvalitetnijih materijala i ispunjavaju određene energetske standarde i zahteve. To znači da će vaš novi dom imati izolaciju na zidovima i plafonima pa je time zagarantovana ušteda tokom grejne sezone.

Mnogi stanovi takođe uključuju i centralnu klimatizaciju visoke efikasnosti, što dodatno smanjuje mesečne troškove.

Garancija za vaš novi dom!

Baš kao kada kupite novi automobil, stan u novogradnji – i sve u njemu – često dolazi sa garancijom od nekoliko godina. To znači da ne morate da brinete o kvarovima i popravkama jer će vaši troškovi tokom garantnog perioda biti pokriveni (recimo ukoliko krov prokišnjava ili se pokvari bojler…). 

Novi dom po vašoj meri!

Kupovina stana u novogradnji donosi kao što ste videli brojne prednosti, a estetika je jedna od njih.

Visoki plafoni koji daju osećaj prostranstva, mnoštvo prozora za više dnevne svetlosti...jednostavno ovi stanovi su promišljeno dizajnirani za hedoniste koji žele da uživaju u svakom segmentu svog novog životnog prostora.

Bilo da se opredelite za open space prostor, kupovinu penthausa i duplexa, nećete pogrešiti jer će novi dom u svakom slučaju biti vaša oaza mira i uživanja.

Još jedna prednost novogradnje je i to što vam daje mogućnost da uredite prostor tako da on odgovara upravo vašem stilu.

Izbor je dakle samo na vama!

Bilo da odaberete keramičke, granitne ploče, gotove drvene ormare ili neutralnu boju zidova, vaš dom će biti završen na način koji je prilagođen isključivo vašim željama.

Takođe, imate dodatnu prednost jer ćete biti prvi koji će kuvati obrok u svojoj kuhinji ili uživati u svom potpuno novom spa kupatilu.

Kupovina stana u novogradnji dolazi sa dodatnim prednostima

Kada kupite stan u novogradnji, zapravo dobijate mnogo više. Dobijate potpuno novu zajednicu, odnosno naselje sa sadržajima i funkcijama koje ne možete dobiti kupovinom starogradnje.

Mnogi stanovi tako dolaze sa potpuno opremljenom teretanom, prelepo uređenim i održavanim zelenim površinama i parkom, bazenom, sportskim terenom, garažom ili parkingom za stanare (koji se podrazumevaju).

Bez obzira koliko godina imate, da li ste u potrazi za većim prostorom ili želite da kupite svoj prvi dom, novogradnja može ispuniti sva vaša očekivanja!

Mnogi kupuju novogradnju kao investiciju kojom svojoj porodici obezbeđuju bolji i kvalitetniji način življenja ili kao ulaganje koje će im doneti dobit u budućnosti.

Čak i u slučaju da odlučite da se preselite,svoj stan uvek možete izdati i dobiti redovna, mesečna primanja.

Dakle, ulaganje u nekretnine je uvek dobra ideja, pogotovo ako se nekretnina nalazi na dobroj lokaciji i dobrog je kvaliteta gradnje.

Bez obzira da li ste se odlučili za kupovinu stana u novogradnji ili starogradnji kupovina nekretnine preko agencije je najsigurnija. Zato kontaktirajte Brian Lack & Company. Bogata ponuda i visok nivo profesionalizma garantuju da će tim agenata pronaći dom kakav ste želelim, dok će vam naši advokati pomoći oko dokumentacije za stambeni kredit, kao i za sva druga pravna pitanja.

 


Kontakt Info

T: +381 11 40 10 888

T: +381 69 40 10 410

E: [email protected]

BW Residence, Tower A, Hercegovačka 14/6, 4th floor,
11000 Beograd, Srbija

NEWSLETTER

Prijavite se na naš Newsletter i budite informisani na vreme o novim nekretninama.

  • Telefon

  • +381 11 40 10 888

  • Br. u registru

  • #375