image
14.06.2023.

Ekskluzivni penthouse Beograd - Luksuzna nekretnina koja ostavlja bez daha

Ekskluzivni penthouse Beograd je jedna od najtraženijih stambenih jedinica na tržištu nekretnina u našoj zemlji.

Počev od potkrovlja u kući, preko apartmana na krovu hotela „The Plaza“ 1923. godine, pa do ekskluzivnih nekretnina - penthouse je imao dugu istoriju u arhitekturi. Danas, predstavlja stanove najviše klase koji su smešteni na poslednjem spratu stambene zgrade ili kondominijuma.

Prednosti posedovanja ovakvog stana su brojne! Sa njim dobijate ne samo više kvadratnih metara u prostoru, već i privatnost kakvu nema nijedna stambena jedinica. Oslobođeni ste buke sa viših spratova, jer nema komšija iznad. Takođe, ne morate da brinete za zvuke koji dopiru sa ulica, posebno u gusto naseljenim sredinama.

Ono što posebno privlači pažnju jeste neverovatni nivo luksuza koji pruža ekskluzivni penthouse Beograd. Visoki plafoni, elegantni dizajn koji ispunjava svaki deo, moderno osvetljenje, najsavremeniji uređaji, vrhunski materijali i arhitektnoska rešenja - samo su neke od karakteristika koje oduševljavaju.

Imajući ovo u vidu Brian Lack & Company vam otkriva gde možete pronaći ekskluzivni penthouse Beograd.

Penthouse u zelenoj oazi

Najbrojnija beogradska opština, Novi Beograd mnogima je prvi izbor za život. Krasi je obilje zelenila, moderna arhitektura, brojni sportski tereni i igrališta za decu, najbolji restorani i radnje i, pre svega, kosmopolitski duh svetskih metropola koji osvaja sve koji jednom posete ovaj deo prestonice.

ekskluzivni penthouse beograd

Upravo tu, tačnije na uglu ulica Džona Kenedija i Palmira Toljatija, smešten je ekskluzivni penthouse Beograd. Nalazi su u okviru stambeno-poslovnog objekta Kennedy Residence. Građen po svetskim standardima i u skladu sa potrebama savremenog čoveka donosi mondenski stil života.

Impozantnu spoljašnjost prati unutrašnjost ove stambene jedinice, koja se može pohvaliti jedinstvenim dizajnom. Više od 150 m2 ispunjavaju najlepši komadi nameštaja Norma Concept, dok je kuhinja opremljena elementima italijanskog brenda Arrital sa ugradnim Bosch aparatima najviše linije.

Da je zaista reč o prestižnom domu potvrđuju i prostrani dnevni boravak i 3 spavaće sobe od kojih je jedna master forme, tj. sa zasebnim kupatilom i walk-in garderoberom o kome, sigurni smo, mašta svaka dama.

Ekskluzivni penthouse Beograd na najboljoj lokaciji

Kada se pomenu lux stanovi, definitivno, prvi na listi je Beograd na vodi. Čuveni koncept sa najvišom kulom u regionu, postao je simbol glavnog grada.

ekskluzivni penthouse beograd

Gotovo u samom centru Beograda, a opet potpuno zaštićen od gradske vreve, Beograd na vodi svojim stanarima nudi savršeni spoj poslovnog i privatnog života. Na jednom mestu nalaze se najpoznatiji restorani i kafići sa prelepim baštama, tržni centar sa svetski vodećim brendovima, kao i uređene zelene površine, vrtići i igrališta za najmlađe.

Od svih 27 stambenih zgrada, koliko obuhvata Beograd na vodi, posebnu pažnju privlači BW Residences. Smeštena je na obali reke Save tako da penthouse u ovoj zgradi pruža pogled na grad od kog zastaje dah.

Svetao, prostran, funkcionalan i sofisticiranog enterijera - penthouse BW Residences spaja udobnost, komfor i eleganciju kakvu samo možete poželeti. Dok bogat dodatni sadržaj i najviši nivo usluga, koje su dostupne 24 časa, učiniće da se osećate kao u hotelu sa 5 zvezdica.

Život sa dozom prefinjenosti

Na manje od jednog kilometra udaljenosti od Terazija nalazi se, prema mišljenju mnogih stanovnika, jedna od najlepših beogradskih opština - Vračar. Autentični spoj šarma davnih vremena koji se ogleda u predratnim vilama i prefinjene forme savremenih građevina daju Vračaru prepoznatljivi duh, te ne čudi što je omiljen kraj za život ne samo porodicama, već i mladima.

ekskluzivni penthouse beograd

U najlepšem delu Vračara, u Resavskoj ulici, nalazi se zgrada fantastične arhitekture na čijem devetom spratu je smešten penthouse površine preko 200 m2. Enterijerom dominiraju čiste linije karakteristične za moderni stil, atraktivni detalji i, naravno, najkvalitetniji materijali. Stan ima i smart house sistem koji vam omogućava da putem mobilnog telefona, tableta i računara, upravljate različitim uređajima u stanu čak i kada ne boravite u njemu.

Sa 4 spavaće sobe, ovaj ekskluzivni penthouse Beograd idealan je za porodice sa decom. Dodatnu prednost pruža i blizina osnovne škole, gimnazije, baletske škole, kao i drugih objekata kulture, koji se nalaze u Resavskoj ulici.

Ukoliko ste odlučili da kupite penthouse kontaktirajte Brian Lack & Company. Naši agenti pronaći će dom kakav ste oduvek želeli, a tim advokata pomoći će vam oko svih pravnih pitanja.


Kontakt Info

T: +381 11 40 10 888

T: +381 69 40 10 410

E: [email protected]

BW Residence, Tower A, Hercegovačka 14/6, 4th floor,
11000 Beograd, Srbija

NEWSLETTER

Prijavite se na naš Newsletter i budite informisani na vreme o novim nekretninama.

  • Telefon

  • +381 11 40 10 888

  • Br. u registru

  • #375