image
13.03.2023.

Prodaja apartmana Zlatibor

Prodaja apartmana Zlatibor poslednjih godina je veoma tražena na tržištu nekretnina.

U Zapadnoj Srbiji, tačnije između oblasti Stari Vlah na severu, granice sa Bosnom i Hercegovinom na zapadu i Uvca i Velikog Rzava na jugu i istoku, nalazi se jedna od najlepših planina. Ujedno, i jedno od najpoznatijih odmarališta u našoj zemlji koje je aktuelno tokom čitave godine.

Ime Zlatibor se pojavljuje prvi put tek u 19. veku, a odakle potiče nije poznato. Prema jednom predanju nastalo je iz opisa Crnogoraca i Hercegovaca koji se doselili na planinu. Kako im je glavni izvor prihoda bila borova šuma, često su govorili: „Zlatan je to bor“, te je spajanjem dveju reči nastalo ime.

Druga legenda se vezuje za zlatnu boju pašnjaka na planini. Dok treća priča govori da je Zlatibor dobio ime po posebnoj i veoma retkoj vrsti belog bora koji u jednom delu godine umesto zelenih, ima četine zlatno žute boje.

Šta donosi prodaja apartmana Zlatibor otkriva vam Brian Lack & Company.

Priroda koja leči

Zlatibor je poznat, pre svega, po lepoti svoje prirode. Na više od 1.000 km kvadratnih, koliko obuhvata, nalaze se brojne borove šume koje svugde uonakolo šire prepoznatljivi miris ovih četinara stvarajući posebni doživljaj. Dok na nepreglednim livadama i pašnjacima možete pronaći ne samo konje i stada ovaca kako mirno pasu, već preko 120 različitih vrsta trava, od kojih mnoge imaju lekovita svojstva.

Na planini je zastupljena subalpska klima, koja ima blagotvorno dejstvo na bronhijalnu astmu i druge alergijske bolesti. I vode na Zlatiboru su lekovite, te pomažu kod očnih i kožnih oboljenja.

Odmor po svetskim standardima

Švajcarska ima Sent Moric, Amerika Aspen, Francuska Šamoniju, a Srbija - Zlatibor!

Da je, zaista, reč o planini koja može da ponese sinonim mondenskog odmarališta u našoj zemlji potvrđuje moderni koncept uređenja. Iz godine u godinu Zlatibor obogađuje svoju ponudu zanimljivim atrakcijama koji na jedinstevni način spajaju savremeni način života sa prirodom.

Počev jezera u samom centru koje krasi multimedijalna fontana, preko Zlatne gondole koja će vas odvesti do vrha Tornik i ski centra, pa avanturističkih parkova prepunih adrenalinskog sadržaja - Zlatibor vam pruža niz aktivnosti koje će boravak učiniti nezaboravnim.

Ipak, ono što daje otmeni šarm svetskih planinskih odmarališta jesu prelepi smeštajni kompleksi. Među njima posebnu pažnju privlače Svarog apartmani.

Prodaja apartmana Zlatibor na najboljoj lokaciji

Smešteni na jednoj od najlepših lokacija na Zlatiboru, na samo 10-ak minuta laganog hoda od centra, Svarog apartmani plene svojom arhitekturom. Naziv su dobili po slovenskog vrhovnom bogu koji je stvorio nebo, zemlju i sve na njoj. Baš poput božanstva čije ime nose, ovi apartmani čine savršenstvo gradnje, dajući autentični, prefinjeni izgled ovom kraju.

Prodaja apartmana Zlatibor obuhvata 25 luksuznih stambenih jedinica raspoređenih na 6 spratova, ukupne površine 1009,54 m2. Izgrađeni su po najvišim principima i od najkvalitetnijih materijala ne samo iz Srbije, već i iz Nemčake i Italije. Time je zagarantovana izuzetna funkcionalnost i trajnost, čak i nakon niza godina boravka u njima. Dok sigurnost obezbeđuje 24-časovni video nadzor.

Besprekorni eksterijer prati luksuzna unutrašnjost. Apartmani se mogu pohvaliti odličnim rasporedom prostorija, bogatstvom prirodnog svetla, ali i efikasnom rasvetom koja daje dodatnu dozu sofisticiranosti ambijentu. S obzirom da spadaju u lux kategoriju prostor je ispunjen elegantnim detaljima, uključujući i sanitariju prefinjenog dizajna.

Vrhunac Svarog arhitekture je penthaus, površine 67,16 m2 koji se nalazi na potkrovlju. Sa prozorima duž čitavih zidova, impresivnim pogledom na prirodu i vrhunskim enterijerom, ova jedinstvena stambena jedinica predstavlja pravi raj, podižući komfor na viši nivo.

Kupovina nekretnine preko agencije je jedina sigurna opcija, zato ako želite da osetite posebni duh Zlatibora kontaktirajte Brian Lack & Company. Naš tim agenata pronaći će apartman za odmor kakav ste oduvek želeli, a tim pravnika pomoći će vam oko svih pravnih pitanja, uključujući i ona vezana za stambeni kredit i povraćaj PDV-a.


Kontakt Info

T: +381 11 40 10 888

T: +381 69 40 10 410

E: [email protected]

BW Residence, Tower A, Hercegovačka 14/6, 4th floor,
11000 Beograd, Srbija

NEWSLETTER

Prijavite se na naš Newsletter i budite informisani na vreme o novim nekretninama.

  • Telefon

  • +381 11 40 10 888

  • Br. u registru

  • #375