image
27.12.2022.

Novogradnja Novi Beograd

Novogradnja Novi Beograd predstavlja rastući trend na tržištu nekretnina.

Na levoj obali Save, malo pre ušća u Dunav smeštena je najbrojnija beogradska opština. Gradnja je započela 3 godine nakon završetka Drugog svetskog rata, a već 1952. dobila je status opštine, koju je još tada krasila moderna arhitektura.

Kosmopolitski duh velegrada Novi Beograd je zadržao do današnjih dana. Veliki bulevari koje presecaju prostrane zelene površine, tržni centri, ekskluzivni restorani, kao i sportske i koncertne dvorane stanovnicima ove opštine čine život bogatijim i zanimljivijim.

Na površini od oko 4.000 hektara smešteno je preko 600 velikih stambenih objekata i oko 200 nebodera. Zahvaljujući širini koju zahvata, Novi Beograd pruža mogućnost dalje gradnje, tako da u ovaj kraj prestonice niču nove zgrade i stambeni kompleksi koji svojim impresivnim izgledom ostavljaju bez daha.

Zašto je novogradnja Novi Beograd dobar izbor za svakog?

Kupovina stana u novogradnji ili staroj zgradi - večita je dilema onih koji odluče da promene svoj životni prostor. Iako stare zgrade mogu da imaju vintage šarm, stručnjaci savetuju da je bolje izabrati stan u novijoj zgradi.

Prednosti koje donosi novogradnja Novi Beograd su brojne. Pre svega, ne morate da brinete o velikim troškovima za struju, jer novi materijali koji se koriste za gradnju i izolaciju garantuju veliku energetsku efikasnost. Što nije slučaj sa starim zgradama. Pored nepotrebne potrošnje električne energije, čest problem u njima su i vlaga i buđ.

Stanovi u staroj gradnji su ograničeni u pogledu uređenja. Prostorije se mogu uvećati samo u retkim slučajevima.

Samim tim ne možete dobiti ni maksimalnu funkcionalnost doma. Za razliku od njih, u savremenim građevinskim projektima velika pažnja se posvećuje iskorišćenosti površina, a neretko je prisutan open space koncept koji vlasnicama ostavlja veću mogućnost pri opremanju.

Novogradnja Novi Beograd prati najviše standarde izgradnje

U mnoštvu novih objekata u ovoj opštini posebno se izdvaja Airport Garden. Kompleks se nalazi u bloku 64, u blizini kompleksa Airport City i zahvata površinu od 9.543 kvm.

Na prvoj parceli nalazi se stambeno-poslovni objekat koji obuhvata 487 stambenih jedinica različitih struktura podeljenih u 3 lamele - A, B i C.

Svaki objekat poseduje podzemnu garažu u više nivoa, kao i spoljašnji parking. Na taj način je svim vlasnicima obezbeđeno dovoljno prostora za automobile.

Luksuz podignut na viši nivo

Airport Garden je zasnovan na svetskim trendovima u arhitekturi i tehnologiji tako da donosi modernu formu pametne zgrade.

Bez obzira na kvadraturu svaki stan krasi prefinjeni dizajn sa akcentom na obilje svetlosti, savremene materijale i luksuzne detalje koji privlače pažnju. Čak i manji stanovi su potpuno funkcionalni tako da pružaju savršeni komfor.

Pored pogodnosti u enterijeru, ova novogradnja Novi Beograd se može pohvaliti i uređenim zelenim površinama na platou ispred objekata sa prostorom za igru i rekreaciju. Dok sveobuhvatna ponuda uslužnih i zabavnih sadržaja u okruženju, kao i dobra povezanost sa ostalim delovima grada obezbeđu tzv. „five minutes city“ stil života karakterističan za svetske metropole.

Ukoliko je Novi Beograd vaš izbor za život, kontaktirajte Brian Lack & Company. Naš tim agenata pronaći će dom koji ispunjava sve vaše uslove, dok će vam naši advokati pomoći oko svih pravnih pitanja.


Kontakt Info

T: +381 11 40 10 888

T: +381 69 40 10 410

E: [email protected]

BW Residence, Tower A, Hercegovačka 14/6, 4th floor,
11000 Beograd, Srbija

NEWSLETTER

Prijavite se na naš Newsletter i budite informisani na vreme o novim nekretninama.

  • Telefon

  • +381 11 40 10 888

  • Br. u registru

  • #375