image
03.03.2023.

Brian Lack & Company na United Property Expo sajmu

United Property Expo je sajam stranih nekretnina koji predstavlja najveću izložbu ovog tipa u svetu. Svake godine ovaj prestižni događaj se održava u drugoj zemlji. Uloga domaćina u 2023. pripala je Beogradu, te je 18. i 19. februara u hotelu Metropol Palace održan sajam. Pored izložbenog dela u kome su agencije nekretnina predstavile svoju ponudu imao je i edukativno-informativni karakter sa aktuelnim temama i pitanjima u svetu nekretnina.

Čuveni međunarodni sajam, United Property Expo okuplja iskučivo pouzdane i proverene građevinske i razvojne kompanije iz Turske, Gruzije, Kipra, SAD, UAE, Severnog Kipra, Grčke, Španije, Portugala i drugih zemalja. Čast da se nađe u elitnom društvu pripala je i agenciji za nekretnine Brian Lack & Company, koja dugi niz godina važi za renomirano ime ne samo kod nas, već i u inostranstvu.

Brian Lack & Company je prepoznatljiva po lux nekretninama, koje su dizajnirane tako da svojim enterijerom, ali eksterijerom pruže neverovatnu udobnost i sigurnost uz dozu luksuza, zadovoljavajući zahteve svakog stanara.

U kvalitet ovih rezidencijalnih objekata uverili su se i posetioci sajma, te su na štandu C11, koji je činio Brian Lack & Company izložbeni deo, mogli da se upoznaju sa projektima najviše klase. Među njima posebno se izdvaja Tesla Palace. U pitanju je jedan od najluksuznijih kondominijuma u našoj zemlji koji se gradi u Kragujevcu sa 276 stanova i 16 poslovnih objekata. Zatim, tu je nadaleko poznat Beograd na vodi. Ovaj impozantni projekat svojom jedinstvenom arhitekturom i inovativnim dizajnerskim rešenjima zasluženo se našao na mapi svetskih projekata. Dok onima koji žele da pobegnu od gradske buke, možemo ponuditi luksuzne apartmane u okviru Kneževog Dvora Resort & Spa na Divčibarama, kao i nekretnine na Kosmaju i Zlatiboru.

Agencija za nekretnine Brian Lack & Company može se pohvaliti svetskim standardima u poslovanju, koje je postigla višedecenijskim iskustvom u radu i konstantnim praćenjem trendova u oblasti građevine i tržišta nekretnina. Ne samo da posedujemo tim stručnjaka vrhunskog znanja, već i izuzetne posvećenosti i visokog nivoa profesionalizma sa kojim pristupaju svakom klijentu. Kvalitet naših usluga potvrđuje i veliki broj stranih i domaćih klijenata, kompanija i diplomatskih predstavništava koji nam godinama unazad ukazuju poverenje.


Kontakt Info

T: +381 11 40 10 888

T: +381 69 40 10 410

E: [email protected]

BW Residence, Tower A, Hercegovačka 14/6, 4th floor,
11000 Beograd, Srbija

NEWSLETTER

Prijavite se na naš Newsletter i budite informisani na vreme o novim nekretninama.

  • Telefon

  • +381 11 40 10 888

  • Br. u registru

  • #375