image
17.06.2022.

Prodaja stanova i lokala - Tesla Palace Kragujevac

Pozovite nas i zakažite posetu objektu kako biste se upoznali sa svim prednostima kupovine stana u okviru stambeno poslovnog kompleksa TESLA PALACE u Kragujevcu!

Prodajni dani: 24- 26. novembar u tržnom centru BIG u Kragujevcu i 1-3. decembar na gradilištu!

BL&Co vas poziva da nam se pridružite tokom prodajnih dana u Kragujevcu kako biste ostvarili različite pogodnosti prilikom kupovine nekretnine u okviru ovog kompleksa.

✅ Omogućavamo vam fleksibilan plan otplate, kao i specijalne cene određene selekcije stanova.

✅ Takođe vam pružamo mogućnost da postanete i PARTNER U PRODAJI, što podrazumeva ostvarivanje provizije ukoliko vaš preporučeni kupac realizuje kupovinu nekretnine. Ova pogodnost važi za sva fizička i pravna lica.

 


Prodaja stanova i lokala Tesla Place, Kragujevac

Tesla Palace predstavlja pravu oazu mira, komfora i luksuza. Prostire se na 32.000 m2 i zasnovan je na konceptu savremenog wellness načina života koji podrazumeva da svi potrebni sadržaji budu na dohvat ruke.

To znači da se u okviru ovog kompleksa nalazi i bazen, sauna i teretana, što vam omogućava pravu relaksaciju u bilo kom trenutku.

U ponudi su luksuzno projektovani stanovi sa obiljem prirodne svetlosti, od 26 do 230 m2, kao i fenomenalno koncipirani poslovni prostori od 50 do 230 m2.

Komfor i novo životno iskustvo

U svetu je odavno popularan stil života po sistemu rezidencije, gde svaka stambena zgrada ima recepciju, portira, obezbeđenje, teretanu, bazen. Svaki ulaz u nivou prizemlja opremljen je dodatnim toaletom, sa mestom za prepovijanje najmlađih stanara. Odavno su trend postali i pametni stanovi gde putem aplikacije preko mobilnog telefona možete da nadgledate svoj stan, kontrolišete uređaje u njemu, kao i kompletnu elektroniku.

Osim modernog spoljašnjeg i unutrašnjeg dizajna zgrade, investitori su se potrudili da budući stanari imaju pravu oazu privatnosti u eksternom uređenju kompleksa. Privatan posed i lobi u stilu najboljih svetskih hotela – prvi je utisak koji dočekuje svakog posetioca.

Kompleks je arhitektonski oblikovan tako da pruža pun komfor življenja. Tesla Palace predstavlja novo životno iskustvo stanovanja koje je opremljeno unikatnim programom relaksacije i rekreacije, poslovanjem i trgovinom, coworking-om. Struktura stanova je raznolika: od garsonjera, preko jednosobnih, dvosobnih i trosobnih, do luksuznih stanova sa krovnim terasama i atraktivnim pogledom na grad.

Novi koncept življenja

Tu su i panoramski liftovi koji će doprineti posebnom ugođaju stanara. Stanovi sa terasama, ugaoni položaj rezidencije, jedinstveni pogled, destinacija i lokacija postavljaju standard prestiža, komfora, porodičnog života, ali i dinamičnog poslovanja.

Tesla Palace nudi i mogućnost kupovine i poslovanja u okviru poslovnih prostora površine od 50 do 120 m2 i manjeg broja lokala površine od 250 m2.

Tesla Palace predstavlja premijum prostor za život, opremljen najelitnijim sadržajima kakvi se mogu naći jedino u globalnim centrima, poput Njujorka, Dubaija, Londona, Moskve, Pekinga… Kragujevac dobija svoje nove dimenzije, izdvajaju se elitniji pravci i rezidencijalne zone premijum nivoa.

Tesla Palace uvešće novi trend i utemeljiće nova pravila komfora, kao lider u stvaranju novog vizuelnog identiteta i stila življenja.

Započnite novo poglavlje u jedinstvenom Tesla Palace kompleksu, po najpovoljnijim uslovima.

Pozovite nas i započnite prvi korak kupovine premijum životnog ili poslovnog prostora.

KONTAKT INFO

T: +381 11 40 10 888
T: +381 69 40 10 410
T: +381 62 222 112
E: [email protected]
BW Residence, Tower A, Hercegovačka 14/6, 4th floor,11000 Beograd, Srbija

 


Kontakt Info

T: +381 11 40 10 888

T: +381 69 40 10 410

E: [email protected]

BW Residence, Tower A, Hercegovačka 14/6, 4th floor,
11000 Beograd, Srbija

NEWSLETTER

Prijavite se na naš Newsletter i budite informisani na vreme o novim nekretninama.

  • Telefon

  • +381 11 40 10 888

  • Br. u registru

  • #375