image
24.05.2023.

Prodajni dan - Kosmaj Residence by Tesla Palace

Prodajni dan Kosmaj Residence by Tesla Palace održaće se 3. juna, na Trgu Republike 5, u Beogradu. Tom prilikom svi posetioci imaće mogućnost da se upoznaju sa najnovijim projektom Tesla Palace koji je smešten na Kosmaju.

U toku prodajnog dana čekaju vas razne pogodnosti koje uključuju promotivne cene kvadrata.

Uživanje u netaknutoj prirodi nadomak vašeg doma

Da li maštate o životu okruženom prirodom? Da li želite da vikende provodite daleko od gradske buke i zagušljivog vazduha urbanih sredina? Ukoliko je odgovor „Da“, pravi izbor za vas je Kosmaj Residence.

Na samo 55 km udaljenosti od Beograda, tj. oko 40-ak minuta vožnje, nalazi se pravi raj na Zemlji. Kao zaštićeno prirodno dobro od izuzetnog ekološkog i društvenog značaja, planinu Kosmaj krasi bujna vegetacija, izvori čiste vode i zdrav vazduh koji donose dobro raspoloženje i dodatnu energiju, oslobađajući vas svakog stresa.

Upravo na tom mestu, tačnije u samom centru na 365 metara nadmorske visine, smešten je Kosmaj Residence. Zahvaljujući odličnom položaju sa svakog kraja kompleksa pruža se neverovatan pogled na nestvarnu prirodu ne samo Kosmaja, već i Bukulje i Divčibara. Kompleks je okružen bogatom šumom, te se vazduhom širi prijatni miris bukovine i hrastovine. S obzirom da je šuma zaštićena ne postoji opasnost od potpune seče kako bi se izgradili novi objekti, pa ne morate brinuti da će bilo šta narušiti vaš mir.

Dodatna prednost položaja ogleda se u činjenici da je kompleks orijentisan južno tako da će stanari uživati u suncu tokom celog dana. Dok arhitektonsko rešenje i blag pad terena poboljšavaju perspekivu, kao i estetiku same gradnje.

Savršeni spoj prirode i modernog načina života

Kosmaj Residence je osmišljen sa idejom da se iskoriste blagodeti prirode, ali bez odricanja modernog stila života. Rezultat toga jeste jedinstveni projekat koji obuhvata kuće, luksuzni hotel i apartmane koji su raspoređeni u 4 apartmanske jedinice.

Polazeći od modernih trendova u arhitekturi, a uz poštovanje prirode, svi stanovi su projektovani uz maksimalnu iskorišćenost prostora. Čiste linije eksterijera daju prefinjeni izgled, koji sledi i unutrašnjost. Naime, investitori su omogućili izbor palete boja za enterijer i dekor stana, kao i mogućnost kompletnog opremanja stana u skladu sa postavljenim dizajnerskim standardima.

Da se vodilo računa o svakom detalju potvrđuje i izbor materijala koji su vrhunskog kvaliteta. U svakom apartmanu postavljeni su višeslojni masivni, Tara parketi, alu stolarija sa troslojnim staklom i keramika prve klase. Dok je deo fasade rađen u Fundermaksu, koji predstavlja vrhunac gradnje.

Kosmaj Residence kompleks se izdvaja ne samo u pogledu vrhunskog pristupa u arhitekturi, već i u tehnologiji. Apartmani su izgrađeni tako da obezbeđuju uštedu toplotne i električne energije, a posebnu pogodnost čini SMART sistem koji omogućava daljinsko upravljanje uređajima putem mobilnog telefona, računara ili tableta tako da je zagarantovan najviši nivo komfora u svakom trenutku.

Zašto izabrati Kosmaj Residence?

Kosmaj Residence donosi mnogo više od modernih, luksuzno opremljenih apartmana. Bogati sadržaji koji zadovoljavaju ukuse kako onih koji vole aktivni odmor, tako i pravih hedonista stvaraju novu definiciju odmora koji ćete poželeti ponovo da doživite.

U okviru kompleksa nalaze se otvoreni i zatvoreni bazeni, spa centar, teniski tereni, tereni za mini golf, teretane na otvorenom. Za najmlađe tu je posebno opremljen park i igraonica, a onima koji su željni avanture na raspolaganju su park sa smelijim sportskim sadržajem, škola jahanja i vožnja kvadovima.

Čak i ako odlučite da slobodno vreme provedete u svom apartmanu moći ćete da uživate u prirodi. Svaka jedinica dolazi sa prostranom terasom koja je potpuno opremljena nameštajem za savršeni ugođaj.

Ekološki koncept Kosmaj Residence podrazumeva i posebnu baštu u neposrednoj blizini u kojoj će se uzgajati organski namirnice prema najvišim standardima. Od njih će se pripremati ukusna jela u restoranu, a biće dostupne i u prodaji, u marketu u okviru kompleksa.

Posebna pogodnost koju donose apartmani jeste ostvarivanja pasivnog prihoda. Odnosno, mogućnost izdavanja, te će vaša investicija biti profitabilna.

+381 11 40 10 888

[email protected]

www.brianlack.co.rs


Kontakt Info

T: +381 11 40 10 888

T: +381 69 40 10 410

E: [email protected]

BW Residence, Tower A, Hercegovačka 14/6, 4th floor,
11000 Beograd, Srbija

NEWSLETTER

Prijavite se na naš Newsletter i budite informisani na vreme o novim nekretninama.

  • Telefon

  • +381 11 40 10 888

  • Br. u registru

  • #375